Moose en Daisy

  • September 22, 2024

Hallo daar!

Moose is een super schattig katertje dat geweldig kan genieten van aaitjes terwijl hij op jouw schoot ligt (zijn gespin! 😻). Het is een hele lieve kleine man die graag speelt, rent en springt. Belangrijk is wel: hij heeft ataxie, een stoornis die ervoor zorgt dat zijn evenwichtsorgaan niet goed ontwikkeld is. Dit maakt dat hij, enkel als hij stapt, met zijn kopje wiebelt. Om die reden zoeken we iemand die hem genoeg uitdaging kan bieden als binnenhuiskat. Het zou immers te onveilig zijn voor hem op straat. Hij kan alles wat zijn zusjes kunnen maar zijn reactietijd is iets langer.

Bekijk hier een video van Moose aan het spelen. Het is een absoluut dotje!

Daisy is een sierlijk dametje dat eerst wat terughoudend is, maar eens ze je kent laat ze zich graag aaien. Ze kan rustig zijn maar speelt en rent ook graag. Samen met haar broertje Moose kan ze lekker spelen en rennen of gezellig samen slapen in het mandje. Ze is heel lief, net zoals haar broertje. ♥️

Wil je graag kennismaken met dit schattige duo? Lees hier de extra informatie over onze adoptievoorwaarden en -procedure en vul hier het adoptieformulier in. Onze mailtjes komen regelmatig terecht in de spam-folder, check deze regelmatig indien je ons contacteerde.