Newroz

  • Oktober 6, 2024

Hallo! Mijn naam is Newroz, ik ben een kattinnetje van 1,5 jaar oud.

 

Ik ben op zoek naar een persoon/gezin aan wie ik al mijn liefde kan geven. Mijn favoriete bezigheid is namelijk knuffels krijgen én geven. 🥰 In het begin ben ik wat terughoudender, maar eens ik me op mijn gemak voel, wil ik niets anders doen dan bij jou in de buurt zijn!

 

Ik ben dus op zoek naar iemand die me veel aandacht kan geven en die veel tegen me praat, want ja… ik miauw terug op alles wat je zegt. 😸 Ik heb graag alle aandacht voor mij alleen, en deel mijn thuis dus liever niet met andere viervoetertjes.

 

Ik ben niet enkel heel sociaal, ben ik ook nog eens een heel mooie kat! Ik heb 2 verschillende oogkleuren en dat zie je nu eenmaal niet zo vaak. Ik ben dus een beetje heel speciaal! 😻

 

Wil jij mij graag leren kennen? Aarzel dan niet om het adoptieformulier in te vullen. Hopelijk vind ik dan mijn ideale thuis waar ik rustig mijn leventje kan leiden en van jouw aanwezigheid en knuffels kan genieten. 🥰

Wil je Newroz graag ontmoeten?  Lees hier dan  extra informatie over de adoptievoorwaarden en -procedure en vul hier het adoptieformulier in. De mailtjes van Het Kattenkabinet komen regelmatig terecht in de spam-folder, check deze regelmatig indien je ons contacteerde!