Asha

  • Juni 11, 2024

Ontmoet Asha, een lief oud kattinnetje op zoek naar een warme thuis! 🏡 Asha is het altijd al gewend geweest om buiten te leven. Mensen houdt ze liever op een veilige afstand, dus wij zijn op zoek naar een adoptiegezin dat Asha zichzelf kan laten zijn, zonder verwachtingen qua aanrakingen of toenadering.

Asha vindt het geweldig om op snoepjesjacht te gaan doorheen het huis! 🍬 Overdag houdt ze van rust en stilte en ligt ze graag te soezen om haar veilig plekje, maar ’s nachts ontpopt ze zich tot een actieve ontdekkingsreiziger!🌙 Dan eet ze, speelt ze, loopt ze veel rond en kijkt ze graag naar wat er zich buiten allemaal afspeelt.

Asha heeft wat speciale zorg nodig vanwege haar leeftijd en gezondheid (dagelijks vloeibaar medicijn), maar ze verdient liefde en comfort voor de rest van haar dagen ❤️ Idealiter vindt ze opnieuw een thuis waar ze beschermd en gevoed haar leven buiten kan leiden zoalsze dat altijd gewoon is geweest.

Wie geeft deze bijzondere kat een fijn buitenverblijf en een zachte plek om te rusten?

Wil jij kennismaken met Asha? Lees hier de extra informatie over onze adoptievoorwaarden en -procedure en vul hier het adoptieformulier in. Onze mailtjes komen regelmatig terecht in de spam-folder, check deze regelmatig indien je ons contacteerde.