Donna

  • Juni 29, 2020

Hallo, mijn naam is Donna (13j). Ik ben een sociale dame die houdt van: zich lang uitrekken, uit het raam kijken, knuffelen, geaaid worden… en vooral lekker eten (laat geen feta of tas melk staan, want dan kan ik me moeilijk bedwingen).

Mijn opvangmensen vinden mij een echte schootzitter.  Ze noemen mij ook wel Diva Bomma Donna omdat ik graag alle aandacht alleen voor mezelf wil. Bij mijn allereerste baasje werd ik continu aangevallen door andere katten en heb ik daar helaas een mankepootje aan overgehouden. Ik heb dus liever geen andere katten in de buurt. 

Ik heb lang gesukkeld met een aantal huidwondjes die maar niet wilden genezen. Blijkt dat ik last heb van allergie, en ik dus best dagelijks een cortisone pilletje* krijg. Sindsdien ben ik weer in topvorm en zie ik er zoals altijd weer stralend uit!

Wie neemt deze onweerstaanbare lady in huis?

*Gezien ze ook zo goed eet, volstaat het om het pilletje tussen haar natte brokjes te pletten zonder dat ze het door heeft

Adoptiesom: 75 euro
Donna is gesteriliseerd, gechipt, negatief getest op aids&leucose, gevaccineerd, ontwormd & ontvlooid en is daarnaast volledig gezond verklaard door de dierenarts.

Interesse? Neem een kijkje bij onze adoptievoorwaarden en vul daar de vragenlijst in.