Timi

  • Maart 26, 2024

🐾🌈 Ontmoet Timi, een kleine ondeugende speelvogel van 4 maanden oud! Timi is een echte durfal die de wereld als zijn speeltuin ziet. Hij jaagt op alles wat beweegt, dus hij is misschien niet geschikt voor een huis met hele jonge kinderen. Maar na al dat spelen staat Timi altijd klaar voor een knuffelsessie. Zijn spinmotortje begint te ronken zodra hij aandacht krijgt en hij ligt het liefst op je schouder te spinnen 🥰 Timi is een vlotte eter en hij gaat netjes op de kattenbak.

 

We zijn op zoek naar een liefdevol thuis waar Timi op termijn zijn energie kwijt kan in de tuin en waar hij een speelkameraadje heeft om mee te ravotten. Hij zal dus bij voorkeur worden geplaatst in een gezin waar al een jonge, speelse kat aanwezig is.

 

Wie heeft er zin in oneindig veel knuffels en speelplezier met deze schattige kapoen? 🐱💕 Lees hier de extra informatie over onze adoptievoorwaarden en -procedure en vul hier het adoptieformulier in. Onze mailtjes komen regelmatig terecht in de spam-folder, check deze regelmatig indien je ons contacteerde.