Couscous

  • Juni 5, 2024

Couscous is een intelligent kattinnetje van 9 jaar. Ze kent heel snel je gewoontes en is maar al te graag bij jou in de buurt 🥰 Het is zo fijn om haar in huis te hebben! 

Het liefst van al heeft Couscous graag dat je veel thuis bent. Dat je overdag gaat werken, vindt ze geen probleem, maar echt lang alleen zitten (tijdens een vakantie bijvoorbeeld) is niets voor haar. De eenzaamheid geeft haar stress en dan durft ze al eens haar mooie zachte vacht kaal likken.

Couscous houdt niet zo van drukte en is stressgevoelig. Daarom is ze op zoek naar een rustig huisje waar ze alle aandacht voor zichzelf kan hebben. Couscous zou het liefst in een gezin wonen zonder andere katten of drukke kinderen.

🐈‍⬛ Ben jij iemand die haar een rustige thuis kan bieden?

🐈‍⬛ Heb je graag iemand naast je in de zetel?

🐈‍⬛ Vind je het fijn als iemand je opwacht als je thuis komt en vaak bij je in de buurt is?

🐈‍⬛ Heb je een tuin?

🐈‍⬛ Ga je weinig op vakantie?

Dan is deze lieverd en knappe, zwarte kattin zeker iets voor jou 😻

Voorlopig neemt Couscous medicatie tegen stress en voor de urinewegen, waarmee Couscous het nu geweldig goed doet! Het Kattenkabinet wilt de eerste periode na de adoptie nog even helpen met opvolgen, om de medicatie eventueel verder te kunnen afbouwen.

Wil jij kennismaken met Couscous? Lees hier de extra informatie over onze adoptievoorwaarden en -procedure en vul hier het adoptieformulier in. Onze mailtjes komen regelmatig terecht in de spam-folder, check deze regelmatig indien je ons contacteerde.