Crocky

  • April 30, 2024

📣Ter adoptie!📢

Maak kennis met Croque Monsieur, beter bekend als Crocky! Deze charmante 3 jarige kater is een ware zanger 🎤 en een echte fijnproever 🍽, ondanks het feit dat hij geen tanden meer heeft. Zijn vocale talent zal je zeker verrassen, en hij heeft een persoonlijkheid die doet denken aan Alberto van Samson en Gert. 😸

 

Crocky heeft zijn eigen tempo en geduld is key, maar zodra hij je vertrouwen heeft gewonnen, zal hij je beste vriend zijn.🫶 Hij houdt ervan om geaaid te worden, vooral op zijn oortjes en op zijn rug bij het begin van zijn staart.

 

Deze nieuwsgierige kat houdt van ontdekken. Crocky verdient een liefdevolle thuis waar hij zijn eigen unieke persoonlijkheid kan laten zien.🤩 Crocky wordt best geadopteerd door baasjes waar hij de volle aandacht en liefde kan krijgen en waar geen andere dieren aanwezig zijn. Overweeg om Crocky te adopteren en ontdek zelf wat een geweldig maatje hij kan zijn!

Wil jij kennismaken met Crocky? Lees hier de extra informatie over onze adoptievoorwaarden en -procedure en vul hier het adoptieformulier in. Onze mailtjes komen regelmatig terecht in de spam-folder, check deze regelmatig indien je ons contacteerde.