Felix

  • November 9, 2021

Hallo! Dit is Felix 🐈

Felix is één van de dapperste katjes die je je kan voorstellen. Hij had geen makkelijke start en verbleef al in verschillende opvanggezinnen. Daarom zoekt hij nu een warm mandje waar hij zich voor altijd thuis kan voelen en verder kan ontplooien.

Felix moet nog wat vertrouwen winnen in zijn verzorgers, maar heeft op korte tijd al mooie stappen gezet. Er kan zeker en vast iets prachtigs bloeien wanneer je dit katertje de nodige tijd en ruimte geeft.

Met Felix haal je niet meteen een knuffelkatje in huis, maar wat niet is kan altijd nog komen. Hij is bovendien een echte speelvogel en komt volledig los wanneer hij kan spelen met zijn geliefde veertjes. Hij geniet van dutjes en rustige muziek. Hij kan heel flink alleen blijven, maar kijkt ook wel uit naar zijn dagelijkse speelmomentjes (hoe meer, hoe liever, hij wacht geduldig af tot je de veertjes weer bovenhaalt).

Felix verkiest een rustig gezinnetje zodat hij voorzichtig kan ontdekken. Hij is verzot op snoepjes. Als een acrobaat vangt hij ze uit de lucht wanneer je ze hem toegooit.

Schrik niet als hij eventjes blaast, want in het geval van Felix geldt ‘blazende katjes bijten niet’. Hij maakt vooral graag indruk en kijkt de kat uit de boom.

Wie geeft dit katje de welverdiende tijd en ruimte die hij nodig heeft? Het is best dat Felix in een gezin komt dat al wat ervaring heeft met het houden van katten. We zijn er zeker van dat zijn liefde oneindig kan gaan groeien.

 

Interesse? Neem een kijkje bij onze adoptievoorwaarden en vul daar de vragenlijst in.