Joyce

  • Februari 24, 2023

Hallo lieve mensen,

Ik zou me heel graag even voorstellen. Ik ben Joyce.

Sommigen onder jullie zullen me misschien al wel kennen want ik werd voor heel even een BVK (Bekende Vlaamse Kat). Spotlights hier, spotlights daar…ik wist dat wel te appreciëren.

Ok, het verhaal waarmee ik de krant haalde, was niet het leukste verhaal maar mijn verleden daar wil ik het liever niet over hebben. Snoet vooruit en blik op de toekomst! En ja, als jullie graag een gesigneerd fotootje hebben, dan zorg ik daar nog wel voor. Want fotogeniek dat ben ik wel! Ik ben best gesteld op mijn uiterlijk en ik vind mijn persoonlijke hygiëne heel belangrijk.

Ondanks wat ik meemaakte ben ik mijn vertrouwen in jullie mensen niet kwijtgeraakt. Sommige van mijn oude vrienden zouden me naïef noemen maar hey, ik ben gewoon zot op jullie wezens. Knuffelen, spinnen, samen dollen…ik vind het zó leuk.

Ja, ik hou mezelf graag in conditie en ren daarom dagelijks wat rond in huis. Goed voor de lijn ook, mooi meegenomen! Bovendien ben ik heel erg nieuwsgierig en wil ik alles kunnen zien vanop de eerste rij. Ben jij klaar voor mijn onvoorwaardelijke liefde?

Kom mij dan maar snel bezoeken en wie weet leven we nog heel lang en gelukkig samen!

Wil jij mij de tijd en liefde geven in een warm huisje?

En wat een goed nieuws kregen wij nog, want Joyce leek aanvankelijk leucose positief te zijn, maar na nog wat testen bleek het uiteindelijk toch over een vals-positieve test te gaan! Deze lieve dame is dus gewoon poeslief én gezond!

Neem een kijkje bij onze adoptievoorwaarden en vul daar de vragenlijst in.