Lily en Casper

  • November 12, 2023

Maak kennis met het onweerstaanbare duo: Lily en Casper!

Ben je op zoek naar dubbel zo veel vreugde, liefde en avontuur? Zoek niet  verder, want Lily en Casper zijn hier om je hart te stelen! 😻 Dit dynamische kitten duo is een perfecte combinatie van speelsheid, knuffels en onvoorwaardelijke vriendschap. Deze twee wervelwinden hebben een overvloed aan energie en vermaken zichzelf (en jou) door regelmatig door de kamer te zoeven.

🐈‍⬛ Lily is een elegant zwart kattinnetje met schattige witte sokjes. Ze is heel speels en dapper en houdt van eindeloos ravotten met haar speelgoedballetjes.

🐈 Casper is een knappe tijger-kater die dol is spelen
met de hengel. Hij zal je verbazen met zijn acrobatische sprongen.

Casper en Lily zijn onafscheidelijk en delen alles, van hun avonturen tot hun dutjes. Ze zullen alleen als duo geadopteerd worden. 😸🐱‍

Lily en Casper zijn al goed op weg in hun reis naar vertrouwen en genegenheid. Ze laten zich graag aaien en optillen en met een beetje tijd en geduld zullen ze binnenkort kopjes geven en op je schoot kruipen.

Waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact met ons op en laat dit fantastische duo deel uitmaken van je familie.

Denk jij een ideaal plekje te hebben voor Lily en Casper? Lees hier de extra informatie over onze adoptievoorwaarden en -procedure en vul hier het adoptieformulier in.