Pooky

  • November 21, 2023

Hallo, mag ik mij voorstellen? Ik ben Pooky. 😺
 
De dierenarts zegt dat ik een kater ongeveer een jaar oud ben.
Ik werd aan een tankstation gespot tijdens een natte donkere nacht. Een lieve dame merkte mijn geschreeuw op en ging wat eten halen in de nachtwinkel voor mij. En ik had veeeeeeeel honger! 🥴 Ze nam mij mee en zo kwam ik bij het Kattenkabinet terecht.
 
Er werd gezocht naar mijn baasjes, maar niemand mistte mij. 😿
 
Omdat ik nergens mee in orde was, namen ze mij mee naar de dierenarts. Die controleerde mij helemaal, van top tot teen. Een fluitje van een cent voor mij. 😼Uiteraard charmeerde ik de hele praktijk. Tja, aan looks en charme bij mij geen gebrek.
 
Mijn opvangmama noemt mij een ‘cutie’ en zegt van mij dat ik lief ben, heel sociaal en nieuwsgierig, soms met wat pit… Ze heeft het altijd over mijn uitzonderlijk fluweelzacht pelsje. Tja, zal dan wel zo zijn. Ik hou van mensen en ook van katten. 😻 Ik wil liefst vriendschap sluiten met alle aanwezige katten. Zelfs als ze naar mij blazen, blijf ik heel kalm. Ik laat mij niet door hen opjagen, ik ben een pacifist. 🏳️ Ondertussen heb ik hier wel een vriendje gevonden met wie ik kan ravotten en dan kan ik mij wel eens laten gaan in onstuimigheid.
 
Verder babbel ik graag, ik heb van alles te vertellen. Ik vraag, ik zeg, ik ga in discussie…Mijn opvangmama zegt soms wel dat ik wat minder moet praten. 😸
Ik ben op zoek naar een warme voor-altijd-thuis met lieve mensen, graag ook met een tuintje zodat ik op tijd en stond een frisse neus kan halen. Een aanwezig vriendelijk katje is geen bezwaar voor mij, integendeel.
 
Veel liefs van Pooky. 😽
Denk jij een ideaal plekje te hebben voor Pooky? Lees hier de extra informatie over onze adoptievoorwaarden en -procedure en vul hier het adoptieformulier in.
Opgelet! Onze mailtjes komen vaak in de spam-folder terecht. Vergeet niet om deze af en toe te controleren wanneer je een berichtje stuurde.