Jack en Pippa

  • December 4, 2023

🐈‍⬛Pippa en 🐈‍⬛Jack vormen een onafscheidelijk duo. Ze werden half juli geboren op een boerderij en kwamen begin september bij ons in opvang.
😻Pippa is bij de eerste ontmoeting nog een beetje schuchter, maar eenmaal ze begint te spelen, komt ze helemaal los! 😽 Ze geniet van rustige aaitjes en laat zich pakken, maar wordt niet graag lang vastgehouden. Wanneer ze uit zichzelf op je schoot komt liggen, kan ze wel wat langer blijven genieten (dat gaat dan gepaard met luid gespin). Wanneer je de kamer binnenwandelt, staat ze steevast paraat om je te begroeten met een kopje en schattig gekir.
😺Jack is wat banger en houdt niet van bruuske bewegingen. Eenmaal je zijn vertrouwen hebt gewonnen, laat hij zich wel voorzichtig aaien. Hij zoekt graag contact door gezellig vlak bij jou te komen zitten en dan geniet hij wel duidelijk van je nabijheid.🥰 Als hij de nodige tijd en ruimte krijgt, zal hij zich zeer waarschijnlijk ook ontpoppen tot een lieve, aanhankelijke kater. Intussen komt hij ook soms voorzichtig op onze schoot gewandeld wanneer het rustig is. Tijdens het spelen gaan alle remmen los en merk je nog maar weinig van zijn verlegenheid. 💪
 
Jack en Pippa hangen duidelijk heel hard aan elkaar: eten, slapen, elkaar wassen… alles doen ze samen! Zij vertrekken dus enkel als duo.
Denk jij een ideaal plekje te hebben voor Jack en Pippa? Lees hier de extra informatie over onze adoptievoorwaarden en -procedure en vul hier het adoptieformulier in.