Loes

  • Maart 5, 2024

We kregen al heel veel aanvragen binnen voor Loes. Andere katten die je zouden kunnen interesseren zijn Poesie en Linda.  Of neem eens een kijkje bij Crocky.

📣Ter adoptie!📢

 Hoi allemaal!👋

 Mag ik mezelf even voorstellen? Ik ben Loes.😺

Ze hebben mij gevonden en binnengebracht bij de dierenarts. Hier hadden ze al snel door dat ik sociaal ben en het ook gewoon ben om bij mensen in de buurt te wonen.🧍‍♀️🐈‍⬛🧍 Ik verdien dan ook een perfect plaatsje voor de rest van mijn nog oh-zo-lange leven. 💪

 

Ze schatten dat ik zelfs nog geen jaar oud ben.😿 Daarom ben ik nog zo actief. Ik speel graag en ren daarbij door het hele huis.🏡 Ik zou het dus fijn vinden om een huis te vinden waar ik zowel binnen als buiten genoeg plaats heb om achter al mijn balletjes en muisjes te kunnen lopen. Maar ik speel ook heel graag met de rest van de familie. 👨‍👩‍👧‍👦 En daar kruip ik het liefst bij op schoot wanneer ik moe ben van al dat rennen.

 

Mijn opvangmama denkt dat ik wel met andere katten overweg kan, maar ik wil ze eerst wel rustig leren kennen. Ik ben benieuwd en laat mezelf altijd van mijn beste kant zien bij nieuwe vriendjes.😻

 

Wil jij kennismaken met Loes? Lees hier de extra informatie over onze adoptievoorwaarden en -procedure en vul hier het adoptieformulier in. Onze mailtjes komen regelmatig terecht in de spam-folder, check deze regelmatig indien je ons contacteerde.