Luna

  • Maart 25, 2024

Meet Luna! Ze is een zeer zachtaardige en slimme meid. Met haar mooie maanachtige ogen staart zij jou maar al te graag aan 🌙

Verder is ze ook heel observerend en nieuwsgierig. Zo zal ze al snel op verkenningstocht gaan doorheen haar nieuwe woonst 🏠. Ze vindt het leuk om op zoektocht te gaan naar haar speeltjes of verstopte snoepjes. Ze is een slimme kattin van 6 à 7 jaar en geniet van mentale uitdagingen.

In het begin komt Luna redelijk afwachtend over. Als ex-straatkat is ze het dan ook gewoon om zelfstandig te leven en dit merk je nu nog steeds. Zo heeft ze soms nood aan een klein me-time momentje (of ja, dutje 😴).

Eens ze je beter leert kennen, en na haar dutje, doet ze wel écht niets liever dan bij jou te komen voor een goede knuffelsessie. Heb jij nog een plekje voor deze lieve meid? ❤️

Wil jij kennismaken met Luna? Lees hier de extra informatie over onze adoptievoorwaarden en -procedure en vul hier het adoptieformulier in. Onze mailtjes komen regelmatig terecht in de spam-folder, check deze regelmatig indien je ons contacteerde.