Pearl

  • Februari 11, 2024

Ontmoet Pearl!⚪🐈
Ze wordt door haar opvanggezin ook wel een ‘waar pareltje’ genoemd. 

Pearl is bij ons terechtgekomen na een afstandsprocedure. In haar huisje waren ook nog andere dieren aanwezig, en daar werd Pearl heel triest van😿. Daarom zoeken we voor haar een nieuwe huisje zonder andere huisdieren en een rustige sfeer. 

Pearl is 5 jaar oud en doet niets liever dat tijd te spenderen met haar baas(jes). Ze komt al snel langs voor wat aaitjes.🤗 Nieuwe situaties kunnen haar ook wat stress geven. 😬Dat laat ze dan met haar lief stemmetje horen. Haar favoriete bezigheid is samen in de zetel zitten en veel aaitjes krijgen. Ze is geen grote speelster behalve als je de laser boven haalt🔦, dan komt haar energiek karakter heel even naar boven.  

Pearl heeft naast uit het raam kijken niet veel interesse in de buitenwereld en kan dus perfect naar een appartement🏢 of huis zonder tuin🏠. Zolang ze maar genoeg fijne plekjes heeft en speelgoed heeft waarmee ze zich kan vermaken. Ze heeft een zachtaardig karakter en laat veel toe zolang je haar niet bang maakt. 

Pearl is een schat van een kat die graag haar 💛gouden mandje💛 zoekt in een rustige familie die graag tijd met haar spendeert.

Wil jij kennismaken met Pearl? Lees hier de extra informatie over onze adoptievoorwaarden en -procedure en vul hier het adoptieformulier in.Onze mailtjes komen regelmatig terecht in de spam-folder, check deze regelmatig indien je ons contacteerde.