Sophie en Rosie

  • Januari 29, 2024

Hallo dit zijn Sophie (5maand) en Rosie (4maand)!

2 dames met een heel andere achtergrond en de perfecte combi: stuiterbal Rosie en een wat kalmere Sophie.

Rosie is in opvang geboren en dit merk je. Ze is heel sociaal en geniet van gezelschap, samen spelen, knuffelen en, zoals het hoort voor elke kitten, streken uithalen 😹. Alles wat nieuw is zal ze gezien hebben en wordt uitgebreid onderzocht. 🕵️‍♀️

Sophie is buiten geboren met een wilde mama en pas op 14 weken van straat gehaald. Je zal dus wel merken dat ze wat afstandelijker is, maar desondanks heeft ze een grote evolutie ondergaan.🫶 Ze kan al eens van een aaitje genieten, maar zoals bij de meeste katten, enkel op haar voorwaarden. Ze durft nu ook recent op de zetel te komen zitten als Rosie met jou aan het knuffelen is. 😍 Ze speelt graag met speeltjes en met Rosie en is aanwezig in de ruimte. Het is niet zo dat ze zich heel de tijd verstopt.

We zijn ervan overtuigd dat eens ze je vertrouwt, met veel geduld en het goede voorbeeld van Rosie dit nog verder kan evolueren.

Wat zoeken ze in hun nieuwe huis?

🌳Genoeg ruimte waar ze kunnen ravotten zowel binnen als buiten
❤️Mensen die liefde kunnen geven al knuffelend met Rosie, maar ook vanaf een afstand bij Sophie
🏠Een huisje zonder hond(en) of jonge kinderen zodat Sophie de kans krijgt om zich te ontplooien

Wil jij kennismaken met Sophie en Rosie? Lees hier de extra informatie over onze adoptievoorwaarden en -procedure en vul hier het adoptieformulier in.
Onze mailtjes komen regelmatig terecht in de spam-folder, check deze regelmatig indien je ons contacteerde.