Karli en Fergi

  • Januari 25, 2024

Hallo, dit zijn Karli en Fergi (5 maand)!👋

Deze 2 prachtige zussen die samen vertrekken, zijn buiten geboren bij een wilde mama. Op 14 weken zijn zij van straat geplukt en dat was een grote verandering. 😰 14 weken is al vrij laat voor socialisatie en desondanks de grote individuele evolutie die ze zijn ondergaan, blijft het wel duidelijk dat ze niet in opvang zijn geboren.

Karli zal je het meest zien en staat ook altijd paraat om met je te spelen als je een hengel vastneemt. 🙃 Ze staat erom bekend om in de meest schattige posities te slapen😻, een enorm entertainment van op een afstandje.

Fergi zal zich het meest verstoppen en zal zich in het begin niet veel laten zien. 🫣 Maar als ze erop vertrouwt dat je haar niet zal proberen aaien of vastpakken zal ook zij zich in de omgeving bevinden en zelfs spelen. Het is een waar genot om Fergi te zien openbloeien, haar favoriete speeltje is een konijnenvelletje waar ze super trots mee heen en weer loopt in haar mondje.🐰 Ze is de schattigheid en zotheid zelve als ze haar karakter laat zien.

Dit zijn dus geen knuffelkatjes, maar katten die je op een afstand liefde en admiratie geeft. Ze zijn aanwezig in de ruimte als ze zich vertrouwd en gerespecteerd voelen. Dan kan je gerust ook met ze spelen. Het is enorm moeilijk om jezelf in te houden en ze niet eens vast te nemen want ze zijn zo fluffy! 🦄

🦾We zijn dan ook op zoek naar een huisje waar er mensen zijn met een ijzersterke wil.
🧠Mensen die begrijpen dat ze waarschijnlijk nooit knuffelkatjes zullen worden.
❤️Een huisje waar ze mogen zijn wie ze zijn en toch de verdiende liefde krijgen.
🌳Een huis met tuin waar ze zoveel als ze willen in kunnen ravotten.
🧘‍♀️Een rustige thuis zonder hond(en) en kinderen.

Wil jij kennismaken met Karli en Fergi? Lees hier de extra informatie over onze adoptievoorwaarden en -procedure en vul hier het adoptief ormulier in.
Onze mailtjes komen regelmatig terecht in de spam-folder, check deze regelmatig indien je ons contacteerde.