Ru & Paula

  • September 14, 2020

Hoi! Wij zijn Ru en Paula!

Wij zijn samen te adopteren en kijken dus uit naar een huisje om te kunnen ravotten. Mogen wij bij jou komen wonen?

Dit zijn Ru en Paula, twee jonge katjes van ongeveer zes maanden. Ze zijn gevonden langs de kant van een drukke baan, maar hebben meteen ieders hart gestolen. Van zodra je een blik op deze twee schatjes werpt komen ze meteen al knorrend liefde vragen. Ze zijn ontzettend sociaal en aanhankelijk. Jij in de keuken, zij in de keuken. Jij in de badkamer, zij in de badkamer,…

Maar ze hebben beide een heel ander karakter. Paula, de tijger met het sfinxachtig kopje, is een heel stuk rustiger dan Ru. Eén klopje op je schoot en ze nestelt zich meteen voor een hele tijd. Als Ru dan ook aandacht wil, zal Paula zich op een rustiger plekje gaan nestelen. Ru, de zwarte pluimstaart met grote ronde ogen, is veel speelser maar bijna nog aanhankelijker. Moest ze kunnen, zou ze een hele dag met haar snoetje tegen je hoofd aanliggen en knorren. Ru kan dan wel heel lang achter een pluimpje aanzitten.

Je hart vult zich helemaal met liefde als ze rustig samen liggen en elkaar beginnen wassen. Ze zijn onafscheidelijk.

Deze twee schatjes verdienen een echte warme thuis waar ze, omdat ze nog erg jong zijn, een tuin hebben waar ze kunnen ravotten.

Interesse? Neem een kijkje bij onze adoptievoorwaarden en vul daar de vragenlijst in.