Zazou

  • Januari 14, 2023

Hallo! Mijn naam is Zazou 🐈

Om te knuffelen ben ik er als eerste bij! Al neem ik wel graag mijn tijd om je beter te leren kennen. Maar eenmaal het ijs gebroken is, loop ik met gekrulde staart het huis door.

Ik stel een rustige omgeving op prijs waar ik naar hartelust op mijn favoriete plekjes dutjes kan doen. Als jij in de zetel zit of naar bed gaat, dan kom ik heel graag je gezelschap opzoeken! Trappelen kan ik daarbij als de beste πŸ˜‰

Ook al ben ik intussen al een flinke senior met mijn 10 lentes, ik speel nog heel graag. Alles wat aan een hengel hangt jaag ik graag achterna. Jij bent daarbij mijn favoriete speelgenootje!

Ik zeg hier graag nog bij dat ik wel een beetje een gevoelig kereltje ben. Af en toe durf ik al eens last hebben van een allergie. Jammer genoeg helpt stress daar niet echt bij. Gelukkig is dit momenteel goed onder controle met aangepaste voeding en de juiste dosis van mijn medicatie. Maar het is uiteraard fijn als je dit goed in de gaten kan houden πŸ™‚

Wanneer ik het goed doe in mijn nieuwe thuis en de allergie onder controle blijft, mag ik ook al eens een frisse neus halen buiten.

Β 

Als je mij graag een bezoekje brengt, neem dan snel contact op met Het Kattenkabinet. Ik wacht al heel lang op mijn gouden mandje, en hoop je dus snel te ontmoeten.

Β 

Interesse in Zazou? Neem een kijkje bij onze adoptievoorwaardenΒ en vul daar de vragenlijst in.