Flo & Charlie

  • November 1, 2020

Hey! Wij stellen jullie graag voor aan dit fantastische duo: Flo en Charlie!


Flo en Charlie zijn 2 kattinnen van ongeveer 5 maanden oud.

Flo kwam bij ons terecht toen ze ongeveer 14 weken oud was. Het heeft heel eventjes geduurd eer ze zich op haar gemak voelde in haar opvanggezin, maar eenmaal het ijs gebroken heeft ze zich ontpopt tot een super aanhankelijk, speels katje. Wanneer je de kamer binnenwandelt, staat ze standaard op post aan de deur om je te begroeten met kopjes en luid gespin. Ze is ook assertief genoeg om op je schoot te springen om haar portie aaitjes op te eisen van zodra je in de zetel gaat zitten. Hierbij zal ze zich in tienduizend bochten wringen om ervoor te zorgen dat je geen enkel plekje vergeet. Haal je een speeltje tevoorschijn, dan komt de tijgerin in Flo onmiddellijk naar boven! Ze zal erop gaan jagen alsof haar leven ervan afhangt en is werkelijk onvermoeibaar. Gelukkig heeft ze haar zusje, Charlie, om zich volledig mee te kunnen uitleven als de baasjes moe zijn van al dat spelen en aaien 🙂

Charlie werd pas 2 weken later gevangen en heeft wat meer tijd nodig gehad om te ontdooien. Sinds kort neemt de nieuwsgierigheid het over, waardoor ook zij meer toenadering begint te zoeken. En als je lekkere kattensnoepjes mee hebt, dan heb je sowieso al een stapje voor! Terwijl Flo haar uitgebreide massagebeurt krijgt, vindt Charlie het fijn om vanop afstand toe te kijken en ondertussen haar prachtige vacht te verzorgen. Of dachten jullie misschien dat deze diva er zo goed zou uitzien zonder haar vaste beauty routine? Samen met Flo kan ze zich echter ook volledig laten gaan tijdens het ravotten en dan moet Charlie absoluut niet onderdoen voor haar zusje.
Omdat Charlie nog wat verlegen is en wat meer tijd nodig heeft om mensen te vertrouwen, zoeken we een rustige thuis waar ze op eigen tempo toenadering kan zoeken. We kunnen niet garanderen dat zij ooit een schootkatje wordt, maar met Flo in huis heb je qua aaiwerk sowieso je handen vol!

Heb jij 2 mandjes voor ons klaarstaan?

Interesse? Neem een kijkje bij onze adoptievoorwaarden en vul daar de vragenlijst in.