Fred & Floris

  • Oktober 12, 2020

Hoi! Wij zijn Fred & Floris, twee broertjes van  ongeveer 3 maanden.

Wij zijn samen adopteerbaar en kijken uit naar een fijn huisje waar we heerlijk kunnen ravotten en genieten van het leven. Ons spel gaat er soms wel eens fel aan toe, maar daarna kunnen we ook weer tegen elkaar in slaap te vallen.

Onze opvangmama zegt dat we ondanks onze uiterlijke gelijkenissen toch 2 verschillende karakters hebben.
Fred: ik ben een ondeugend mannetje dat anderen wel eens durft uitdagen in mijn spel. Ik ben een durver en ga niets of niemand uit de weg! Tegelijkertijd ben ik ook een enorme knuffelaar die s avonds naast of op je komt liggen spinnen. Wanneer je ’s morgens binnen komt, kom ik je altijd wel even begroeten. Stel je voor dat je mijn snoepjes vergeet…!

Floris: ik ben net een heel gevoelig kereltje, ik ben voorzichtig en schrik sneller. Omdat ze mij niet meteen konden vangen, heb ik wat langer op straat gezeten en mijn plan moeten trekken. Ik was toen heel eenzaam, dus ik ben erg gehecht aan mijn broer, maar ook de andere kat die hier bij mijn opvangmama rondloopt, vind ik fijn. Ik word wel nieuwsgieriger naar wat die mensen altijd doen, dus soms ga ik toch van dichterbij een kijkje nemen. Ik hoop op een huisje waar mensen me ruimte geven en me niet verplichten om geaaid te worden. Ik wil ook graag een plekje in huis waar ik niet gestoord kan worden en tot rust kan komen.

We kijken allebei uit naar een huisje waar we samen naartoe mogen. Van honden zijn we niet bang, wij zijn namelijk de baas! 🙂

Heb jij 2 mandjes voor ons klaarstaan?

Interesse? Neem een kijkje bij onze adoptievoorwaarden en vul daar de vragenlijst in.