Suzanne

  • Oktober 10, 2020

Hoi! Dit is Suzanne, een prachtige, jonge kattin.

Deze schoonheid zwierf hoogzwanger rond in de buurt van een locatie waar jeugdbewegingen op kamp gaan. Ze vertrouwde mensen enkel omdat ze haar af en toe eten gaven, en was (hoewel hoogzwanger) erg mager.

Na een paar dagen in opvang is ze bevallen en ze bleek een voorbeeldige mama van haar kittens, die wel powermelk leken te krijgen! Suzanne wordt geschat op 3 jaar, heeft een prachtig gekleurde vacht en eens ze je wat vertrouwt, laat ze zich oppakken en aaien. 

* Let wel: Na Suzanne’s recente bezoekje aan de dierenarts, blijkt dat ze FIV+ is. Dit betekent dat ze besmet is met het FIV-virus, een virus dat het immuunsysteem van katten verzwakt. Dit is niet besmettelijk voor mensen, en momenteel heeft ze hier geen last van. Dat hoeft ook nooit te komen, want maar ongeveer 5% gaat over naar het aidsstadium waarin de afweer zo zwak is dat de ene na de andere infectie de kop opsteekt. De meeste FIV+ katten sterven aan ouderdomskwaaltjes. FIV+ zijn houdt wel in dat Suzanne niet vrij buiten mag, en dat je haar moet voorzien van de allerlekkerste hapjes en de allerliefste kusjes ;-).

Voor Suzanne vragen we een adoptiesom van 100 EUR.

Interesse? Neem een kijkje bij onze adoptievoorwaarden en vul daar de vragenlijst in.

Suzanne op deze foto nog zwanger
Suzanne hoogzwanger op de plaats waar ze gevonden werd