Luna en Figaro

  • Juli 18, 2023

Luna (ongeveer 3 jaar oud) en Figaro (bijna 1 jaar oud) zijn moeder en zoon. Ze kwamen bij ons terecht na een vangactie in Zaventem. We zoeken een thuis waar ze samen welkom zijn.

Luna is een rustige poes die graag slaapt doorheen de dag en tegen de avond het contact met haar mensen opzoekt. Ze is (nog) niet aaibaar, maar zal je van op een kleine afstand gade slaan. Doorheen de avond en nacht kan ze actiever worden, en gaat ze al eens aan de slag met een balletje 😉

Figaro is een heel nieuwsgierig katje. Als er snoepjes in de buurt zijn, dan waagt hij al de stap om aan je hand te komen snuffelen. Meer interactie vindt hij voorlopig nog te spannend. Net zoals zijn mama, is hij vooral ’s avonds heel actief. Het is een echte speelvogel. Hij speelt alleen, maar ‘jaagt’ ook graag op rollende balletjes wanneer iemand met hem speelt.

Luna en Figaro legden bij hun opvanggezin al een hele weg af. Ze waren erg schuw toen ze aankwamen, maar voelen zich intussen gelukkig al wat comfortabeler in de buurt van mensen. We zoeken een rustige thuis voor hen, die ze op hun eigen tempo mogen ontdekken, en waar ze ook naar buiten kunnen.

We weten niet hoe ze reageren op andere katten of honden. Ze worden niet geplaatst in een gezin met jonge kinderen.

Denk jij hun ideale match te zijn? Bekijk dan hier de adoptievoorwaarden, en vul zeker onze vragenlijst in, zodat we contact met je kunnen opnemen om een bezoekje in te plannen!