Nestor

  • Juni 13, 2022

Hallo, dit is Nestor!

Nestor zwierf al een hele tijd rond en kwam regelmatig eten bij lieve mensen in de tuin. Een tijdje geleden merkten zij echter dat Nestor ziek leek, en hebben ze gelukkig voor hem contact opgenomen met Het Kattenkabinet. Nestor had last van niesziekte en zijn tandjes waren er enorm slecht aan toe, waardoor ze allemaal moesten worden verwijderd. Maar nu hij verlost is van die constante pijn, is hij duidelijk een veel gelukkigere kat geworden!

Aanvankelijk is Nestor zeer schuw, maar achter dat stoere geblaas zit echt wel een zacht hartje en op twee weken tijd heeft hij zich ontpopt tot een echte flodderaar. Hij komt heel graag met zijn hoofdje op je been liggen en rolt zich nadien vol overgave op zijn rug zodat je zijn buikje kan aaien. Indien je hem de nodige tijd geeft, zal Nestor je dus met massa’s liefde en gespin overrompelen.

We weten niet exact hou oud hij is, maar hij werd geschat op 5 à 10 jaar. Hij heeft dan wel geen tandjes meer, maar Nestor ondervindt hier helemaal geen last van. Zowel natvoer als brokjes gaan heeeel vlot naar binnen 😸

Bezorg jij Nestor een nieuwe, warme thuis?

Neem dan snel een kijkje bij onze adoptievoorwaarden en vul daar de vragenlijst in.