Oreo

  • November 5, 2023

Deze mooie jongen werd hier Oreo gedoopt. Hij kwam bij ons terecht via een afstandsprocedure. De eigenaar zorgde al een tijd niet meer voor hem. Hij kreeg hierna bij een lieve dame te eten, maar door omstandigheden kan zij helaas ook niet meer voor hem zorgen.

Oreo is een lieve en zachtaardige kater. Hij kan lieflijk miauwen en hij komt als je hem roept… vooral als iets lekkers voor hem hebt natuurlijk. Hij houdt enorm van zijn eten en snoepjes en bij etenstijd is hij haantje-de-voorste.

Oreo ligt graag bij je in de zetel en in bed (als het mag) en vindt het zalig om vertroeteld te worden. Spinnen en trappelen doet hij dan als de beste en valt daarna zo in slaap. Oreo is nieuwsgierig, maar soms toch op zijn hoede bij nieuwe situaties. Zo kan hij wel eens schrikken bij onbekende geluiden of bruuske bewegingen en verstopt zich dan snel op een veilig plekje. Een thuis waar men hier rekening mee kan houden zou ideaal zijn voor hem. Dit komt zeker allemaal goed met veel liefde en een beetje geduld.

Deze lieve jongen  verdient het zo om zijn gouden mandje te vinden waar hij de rest van zijn leven mag blijven.

Denk jij een ideaal plekje te hebben voor Oreo? Lees hier de extra informatie over onze adoptievoorwaarden en -procedure en vul hier het adoptieformulier in.