Kittens nog niet ter adoptie

  • May 1, 2020

Lieve adoptanten,

Het kittenseizoen is begonnen en dat merken we. Niet alleen het aantal kittens dat we opvangen neemt toe, ook de mailtjes voor adoptie vliegen ons om de oren. Maar we willen toch even graag iets kwijt.

De kittens gaan pas weg wanneer ze 12 weken oud zijn. Dat is 3 maanden. Dat betekent dat de kittens in onze opvang nu pas kunnen vertrekken vanaf juli. Het heeft NU dus absoluut geen zin om ons te mailen om kittens te reserveren. Pas wanneer de kittens oud genoeg zijn, zullen ze op de site geplaatst worden ter adoptie en kijken wij op dat moment wie in aanmerking komt op basis van de ingevulde vragenlijsten.

Mogen we jullie dan ook vragen om te stoppen met mailen hiervoor? Zo behouden we het overzicht in onze mailbox voor dringende gevallen en meldingen. Wie zich graag nu al kandidaat stelt, kan wel al door onze adoptievoorwaarden gaan en het adoptieformulier invullen.

We hebben op dit moment wel enkele jonge en volwassen katjes ter adoptie. Ook deze knapperds verdienen en wachten op een warme thuis!