Oscar en Olivia

  • Oktober 12, 2023

 

Graag stellen we jullie voor aan Oscar en Olivia, een broer-zus duo.

We zijn op zoek naar een liefdevolle thuis voor deze vrolijke en schattige katjes, waar ze samen kunnen blijven, omdat ze elkaars gezelschap enorm op prijs stellen. Oscar is de meest sociale en extraverte van de twee en zal graag op je schoot kruipen om te spinnen en om aandacht te vragen. Olivia is aanvankelijk wat terughoudender en kan wat verlegen zijn in het begin, maar zodra ze je vertrouwt, komt ook zij om aandacht vragen. Ze vinden het heerlijk om samen te spelen en daarna gezellig samen te dutten.

Deze katten zijn geschikt voor een huishouden met kinderen, mits de kinderen op een rustige en respectvolle manier met ze omgaan. Oscar en Olivia werden geboren op 29 juli 2023 en zullen begin november beschikbaar zijn voor adoptie. Op dit moment worden ze liefdevol verzorgd in een opvanggezin in Strombeek-Bever, maar ze hopen snel hun permanente thuis te vinden.

Ze vetrekken wettelijk volledig in orde, wat betekent dat ze ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd en gechipt zijn.

Heb je interesse om Oscar en Olivia het gouden mandje te bieden dat ze verdienen? Aarzel dan niet om onze adoptievoorwaarden te bekijken, onze vragenlijst in te vullen en deze lieverds te ontmoeten.